Revista Municipal Ajuntament

SEMPRE HI HA UNA PRIMERA VEGADA

#14D2016. Serà difícil d’oblidar aquesta data al ser la primera vegada que una protesta de la societat civil provoca que el Ple Municipal s’hagi de fer a porta tancada després que el Sr. Tejedor ordenés el desallotjament de la sala de plens.

Mentre uns criticaven a una “minoria”, nosaltres preguntàvem l’origen i els motius que van provocar que la protesta arribés a aquest punt. Quan t’equivoques de “clientela” passa això.

De sobte s’escolta “això portarà conseqüències”. Suposo que la primera ha estat no rebre la dotació econòmica havent abandonat el Ple una vegada constituït segons paraules de l’Alcalde.

Coincidint en el temps, a la inauguració de la Fira Avícola, un gest de molt mala educació va fer que el Sr. Tejedor no esperés a la Consellera d’Agricultura i comencés, ell sol, el passeig inaugural. Molt lleig, Lluís!

I per acabar, denunciar actuacions que fan recordar “antics règims”: l’equip de govern inverteix diners públics a saber quants signants del manifest de “SALVEM L’ARTESÀ” estan empadronats al Prat de Llobregat i quants no. El patrimoni el poden defensar des de qualsevol indret i per això gent de fora del poble defensa “L’Artesà de Tots”.

Poques mires i poques ganes de protegir la nostra història. Només recordar, a qui no n’és conscient, que El Prat de Llobregat existia abans de l’any 1982. Tenim una història local més llarga, companys!